ua en ru

Канада оцінить можливості прямого авіасполучення з Україною, - Омелян

Канада оцінить можливості прямого авіасполучення з Україною, - Омелян Фото: Володимир Омелян повідомив про інтерес Канади у прямому авіасполученні з Києвом

Оціночна місія Air Canada відвідає Україну цього року

Найбільший авіаперевізник Канади Air Canada оцінить можливості запуску прямого рейсу з Торонто до Києва. Про це на брифінгу повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає прес-служба відомства.

"У нас відбулася зустріч з представниками Air Canada – найбільшим авіаперевізником Канади. Зараз домовилися про те, що в цьому році Україну відвідає оціночна місія цього авіаперевізника з метою вивчення ринку. Приблизно 30% пасажирського трафіку з Варшави до Канади становлять українці. Ми вважаємо, що логічніше і зручніше їм буде летіти з України. Бориспіль і Торонто можуть бути чудовими хабами на обох континентах для максимально зручного сполучення для пасажирів", - зазначив Омелян.


За його словами, свою зацікавленість у відкритті прямого рейсу Київ-Торонто озвучили і Міжнародні авіалінії України. Він зазначив, що це питання буде обговорено вже у вересні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна зацікавлена в організації прямого авіасполучення з Канадою.