ua en ru

Камбоджа і Таїланд зацікавилися продукцією українського кораблебудування, - "Укроборонпром"

Камбоджа і Таїланд зацікавилися продукцією українського кораблебудування. Про це повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром".

Повідомляється, що під час міжнародної виставки морської та оборонної промисловості Naval & Defence 2013 у м. Пусан (Республіка Корея) представники ДК "Укрспецекспорт" провели низку зустрічей.

Зокрема, відбулися переговори з представниками ВМФ Королівства Камбоджа. У ході зустрічі обговорювалися аспекти розвитку ВТС України і Камбоджі, а також можливості виробництва на українських підприємствах річкової та морської техніки для потреб цієї країни. Українська сторона ініціювала проведення презентації продукції національних підприємств ОПК, в тому числі ДК "Укроборонпром", на території Камбоджі.

З представниками ВМФ Таїланду обговорювалися питання поглиблення двостороннього ВТС. Представники Таїланду висловили зацікавленість у продукції українських суднобудівних підприємств, у тому числі катерах виробництва ВАТ "ФСК Море" і продукції ДП "Дослідно-проектний центр кораблебудування", що входять до складу ДК "Укроборонпром".

Під час переговорів з представниками Daewoo shipbuilding & Marine Engineering обговорювалися питання двосторонньої технологічної та виробничої інтеграції Компанії з підприємствами ДК "Укроборонпром", у тому числі ДП "НВКГ Зоря-Машпроект".

Крім того, на виставковому стенді відбулися переговори між представниками ДК "Укрспецекспорт" та представниками ВМФ і управлінням програм оборонних закупівель Кореї.