ua en ru

Калініч пропустить матч проти збірної України

Калініч пропустить матч проти збірної України Фото: Нікола Калинич (acmilan.com)

Калініч пропустить європейські відбіркові турніри проти Фінляндії та України

Нападник "Мілана" і збірної Хорватії Нікола Калініч пропустить матч проти збірної України через травму. Про це повідомляє прес-служба футбольного союзу Хорватії.

"Нападник "Мілана" і збірної Хорватії Нікола Калініч пропустить європейські відбіркові турніри проти Фінляндії та України через травми", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, Калініч зробив магнітну томографію сьогодні в Мілані після медичного обстеження, і збірна Хорватії дізналася, що через пошкодження стегна футболіст не допоможе національній команді в матчах з суперниками з Фінляндії та України в рамках відбіркового циклу чемпіонату світу - 2018.

Наголошується, що Калініч приєднався до списку травмованих гравців - як відомо, в жовтневій серії матчів збірної також не зіграють Матео Ковачич, Марко Пьяца, Ведран Чорлука і Тін Едвай.

Крім того, Деян Ловрен згідно з прогнозами не буде грати проти Фінляндії і, в залежності від швидкості відновлення, зможе вийти на поле проти збірної України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-форвард футбольного клубу "Ліверпуль" Річард (Ріки) Ламберт завершив кар'єру футболіста.