ua en ru

У Каїрі пасажир погрожував підірвати літак під час польоту

У Каїрі пасажир погрожував підірвати літак під час польоту Фото: у Каїрі пасажир погрожував підірвати літак під час польоту

Після приземлення 61-річний чоловік був схоплений

У міжнародному аеропорту Каїра чоловік погрожував підірвати літак, що виконував рейс з Саудівської Аравії в Каїр. Про це повідомляє Reuters.

Як наголошується, злочинець був арештований. За даними видання, про пасажира, який погрожував підірвати літак, повідомив командир лайнера під час рейсу з Джидді. Відповідні служби аеропорту були негайно приведені в стан підвищеної готовності до місця посадки судна були направлені сили безпеки.

Так, після приземлення 61-річний чоловік, виходець з Єгипту, був схоплений і відправлений у слідчі органи для допиту. Як повідомляє джерело видання, чоловік не зміг пояснити причину свого вчинку, пізніше він буде направлений на психіатричну експертизу.

Повідомляється, що про які-небудь вимоги зловмисника, як і про кількість пасажирів, що перебували на борту лайнера, інформації немає. Також повідомляється, що зброї або вибухових речовин при ньому знайдено не було.

Нагадаємо, раніше в Пентагоні заявили, що угода з Сирією про зони деескалації не вплине на проведену під керівництвом США повітряну кампанію проти "Ісламської держави" в Сирії.