ua en ru

Якісний ремонт квартири в Києві: поради дизайнера

Якісний ремонт квартири в Києві: поради дизайнера

Якісний ремонт квартири в Києві на вулиці Срібнокільська - це проект, який інвестор виділив для оренди. Незважаючи на комерційний характер цих інвестицій, він вирішив надати квартирі сміливий характер і піти від класичного стилю обробки. Всередині був визначений промисловий стиль, на основі сірого, білого і чорного кольорів.

Якісний ремонт квартири за доступною ціною

Поруч з озером знаходиться двокімнатна квартира, яка зазнала невелику метаморфозу. Дизайнер спільно з власником двокімнатної 63 метрової квартири внесли зміни в планування, які поліпшили функціональність і зробили житлоплощу дуже просторою. Бажання нашого клієнта полягала в тому, щоб збільшити житлову зону з можливістю комфортного розміщення проживаючих і створення великої спальні з місцем для роботи.

Ми внесли багато змін в дизайн і ремонт квартири, найбільшим з яких було руйнування перегородки між вітальнею і кімнатою. Ми прийняли такі рішення разом з власником в самому початку процесу проектування. Завдяки цьому ми отримали додаткове кухню студію з вітальні - відмінний хід!

Завданням в цьому проекті була функціональна компонування інтер'єру підходить багатьом орендарям. Важливим рішенням вибору дизайн інтер'єру з використанням світло-сірого кольору на стінах, що з'єднує вітальню і коридор, на який вплинув літній відпочинок на природі. Завдяки світлій монотонної гамі кімната здається просторішою. Ці кольори забезпечують ідеальну основу підтримувати просторість і освітлення інтер'єру в композиції.

Якісний ремонт квартири з композицією сірого тону розбитого чорної меблями, ідеально підходить для промислового інтер'єру в стилі Лофт. У вітальні був встановлений класичний стіл і підвішені полки на ланцюгах з дощок піддону пофарбованих у темно-коричневий колір. Сталеві елементи і аксесуари відмінно оживляють і надають цікавий характер квартирі.

Стандартний проект недорогого ремонту квартири

Кухня оздоблена чорної керамічною плиткою в робочому поясі, врівноваженою білими кухонними фасадами. Високий стіл у поєднанні зі стільцями відповідає промисловому стилю. Барна стійка дає можливість орендарям спостерігати за тим, що відбувається на кухні і брати участь у розмовах у вітальні. Такі планування оживляють і візуально збільшують кімнату. Розширення кухні в студію - це острів, на якому ви можете випити кави або поснідати. Кухня вийшла проста, акуратна і функціональна з великою кількістю місця для роботи.

При проектуванні ванної кімнати основна увага приділялася її функціональності. Стіни були зроблені з керамічної плитки з сучасної текстури, а у ванну був доданий скляний екран. Завдяки цьому орендарі можуть насолоджуватися відпочинком у ванній, а також використовувати можливість швидкого прийняття душу.

В туалеті дизайнер крім основного обладнання, відокремив місце для пральної машини і сушарки. Обладнання приховано в шафі.

  1. Ванна кімната була збільшена оптично, завдяки дзеркалу встановленим до стелі.
  2. За чорним глянсовим фасадом шафи, було укомплектовано безліччю полиць для туалетного приладдя.
  3. Завдяки лампі на кабелі замість традиційного настінного світильника в санвузлі була виражена промислова естетика квартири.

Комфортна спальня - це ще одна послідовна робота з кольорами, які ми бачимо в житловому просторі. Сірі стіни є основою для білих фронтів шаф, дверей і плінтусів, виходять на їх фоні. Відсутність в кімнатах традиційних бра з компенсацією ламп на кабелі, аналогічному тому, що знаходиться у ванній. У спальні відбулися невеликі зміни розмістивши у кімнаті місткі шафи зсунувши стіну на 30 см в передпокій.

Наші переваги:

  • Короткі терміни оздоблення під ключ.
  • Професіоналізм майстрів.
  • Дешевий ремонт квартири.

Наше припущення полягали в тому, щоб створити функціональний простір, що відрізняється увагою до деталей і вибором якісних оздоблювальних матеріалів. Фахівці компанії 75c.com.ua виконають якісний ремонт квартири в Києві недорого, який подарує вам комфорт і гармонію благополуччя на довгі роки.

Якісний ремонт квартири в Києві: поради дизайнераЯкісний ремонт квартири в Києві: поради дизайнера