ua en ru

У Кабулі в атаці на готель загинули і постраждали 35 осіб

У Кабулі в атаці на готель загинули і постраждали 35 осіб Фото: готель Intercontinental в Кабулі (intercontinentalkabul.com)

Під час атаки на готель пролунало кілька вибухів

В результаті атаки бойовиків на готель Intercontinental загинули і постраждали не менше 35 осіб. Про це повідомляє в своєму Twitter телеканал 1TV Afghanistan.

Так, під час атаки на готель пролунало кілька вибухів, імовірно, організованих терористами смертниками. Один терорист був убитий силами безпеки на кухні готелю. За даними агенства, терористи захопили в заручники кілька людей.

Відповідальність за напад взяло на себе угрупування "Талібан".

Повідомляється також, що атака на Intercontinental сталася через кілька днів після того, як посольство США випустило попередження, в якому йшлося про можливі плани терористів по атаці одного з готелів столиці Афганістану.

Як відомо, готель Intercontinental у Кабулі вже був об'єктом нападу терористів. У червні 2011 року атака смертника призвела до загибелі 21 особи, включаючи 10 цивільних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці Афганістану Кабулі 20 січня 2018 року група невідомих, озброєних вогнепальною зброю і гранатами, напала на готель Intercontinental.