ua en ru

У Кабулі бойовики відкрили вогонь у готелі Intercontinental

У Кабулі бойовики відкрили вогонь у готелі Intercontinental Фото: готель Intercontinental у Кабулі (intercontinentalkabul.com)

Афганські ЗМІ повідомляють про вбитих у готелі

У столиці Афганістану Кабулі 20 січня 2018 року група невідомих осіб, озброєних вогнепальною зброю та гранатами, напала на фешенебельний готель Intercontinental. Про це повідомляє DW.

За даними представників афганської влади, четверо нападників увірвались до готелю та відкрили хаотичний вогонь по його гостях. На місце подій прибули спецпідрозділи правоохоронців, які зайшли всередину готелю і намагаються знешкодити нападників.

У кабульській поліції повідомили, що невідомі влаштували пожежу на одному з поверхів готелю. Офіційної інформації про жертв нападу наразі не надходило, проте афганські ЗМІ вже повідомляють про вбитих у готелі. За їхніми даними, у суботу в готелі відбувалась ІТ-конференція, в якій взяло участь близько 100 осіб, включаючи представників уряду країни.

Як відомо, готель Intercontinental у Кабулі вже був об'єктом нападу терористів. У червні 2011 року атака смертника призвела до загибелі 21 особи, включаючи 10 цивільних. Тоді відповідальність за напад взяло на себе екстремістське угруповання "Талібан".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі місцевий житель стріляв із рушниці по перехожих із вікна 8 поверху своєї квартири.