ua en ru

Під Кабміном затриманий мітингувальник через підпал шин

Під Кабміном затриманий мітингувальник через підпал шин Затриманий доставлений до Печерського РВВС

Міліція затримала чоловіка, який підозрюється в участі в незаконній акції протесту під будівлею Кабінету міністрів України в Києві в четвер, 3 квітня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

"У рамках незапланованої акції протесту біля стін Кабінету міністрів невідомі підпалили шини. Для припинення протиправних дій втрутилися правоохоронці. За підозрою в скоєнні правопорушення міліціонерам вдалося затримати чоловіка, 1983 року народження, якого ідентифікували на записах відеокамер групи документування", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, особу затриманого встановлена. Він доставлений до Печерського райуправління для з'ясування обставин події. Двох його подільників розшукують.

На місці працює слідчо-оперативна група. Відомості внесені до Єдиного облік Печерського райуправління. Вирішується питання щодо правової кваліфікації правопорушення.

У міліції зазначили, що зараз ситуація біля будівлі Кабміну врегульована.

Нагадаємо, напередодні міліція затримала 9 осіб під час конфлікту зі стріляниною на будмайданчику в Дніпровському районі Києва.