ua en ru

У Кабміні високо оцінили успіхи Одеси в розвитку соціальної сфери, - Труханов

У Кабміні високо оцінили успіхи Одеси в розвитку соціальної сфери, - Труханов Фото: Геннадій Труханов (джерело фото - odessit.ua)

Труханов взяв участь у робочій нараді Асоціації міст України

У Кабінеті міністрів України високо оцінили успіхи Одеси у розвитку соціальної сфери. Про це в коментарі журналістам повідомив мер Одеси Геннадій Труханов за підсумками робочої наради Асоціації міст України, яка проходила у Харківській міській раді 24 квітня.

У заході взяли участь прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і міністр соціальної політики України Андрій Рева. На нараді обговорювалися питання реалізації урядової програми надання соціальних послуг "Прозорий офіс" в українських містах.

Труханов у свою чергу розповів про досвід Одеси, підкресливши, що місто вже три роки йде по шляху поліпшення якості адміністративних і соціальних послуг.

"Сьогодні в Одесі відкриті і успішно функціонує два районних відділи центру адмінпослуг за принципом "прозорих офісів". Ще в двох будинках проводиться реконструкція. Що стосується соціальних програм, то бюджет міста Одеси сьогодні є найбільш соціально орієнтованим в Україні і не має аналогів по країні", - підкреслив Труханов.

Мер повідомив, що високий рівень досягнень у соціальній сфері одеської міської влади відзначили і у профільному міністерстві.

"Одеса досягла великих успіхів в плані реалізації соціальних програм: це стосується як фінансування, так і великої кількості напрямків, які ними охоплені", - зазначив міністр соціальної політики України Андрій Рева.