ua en ru

У Кабміні сьогодні обговорюють проект держбюджету-2016

У Кабміні сьогодні обговорюють проект держбюджету-2016 Фото: Геннадій Зубко (прес-служба Кабміну)

Поки не зрозуміло, чи це робоча нарада, чи саме засідання Кабміну

У Кабінеті міністрів України сьогодні, 4 грудня 2015 року, проходить обговорення проекту державного бюджету України на 2016 рік. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка.

"Так, сьогодні проходить обговорення проекту бюджету. Але я не знаю, у якій формі це відбувається - чи це робоча нарада членів уряду, чи це саме засідання уряду", - повідомили у прес-службі.

При цьому у прес-службі Кабміну наразі не мають інформації, чи буде сьогодні проходити засідання уряду. Водночас прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на даний момент проводить українсько-японське засідання в Кабміні.

Зазначимо, за повідомленням ЗМІ, вранці 4 грудня Зубко заявив на прес-конференції, що Кабмін сьогодні о 10:00 планує розглянути проект держбюджету на наступний рік.

Нагадаємо, Мінфін оприлюднив проект держбюджету-2016 ввечері 30 листопада 2015 року. Очікувалося, що уряд розгляне документ на своєму традиційному засіданні в середу 2 грудня, однак пізніше Яценюк повідомив, що Кабмін продовжить роботу над Податковим кодексом і бюджетом-2016 до 4 грудня на вимогу фракції партії "Блок Петра Порошенка".