ua en ru

У Кабміні найближчим часом представлять концепцію першого етапу земельної реформи

У Кабміні найближчим часом представлять концепцію першого етапу земельної реформи Фото: Кабмін (РБК-Україна)

У складі уряду створять міжвідомчу робочу групу

У Кабінеті міністрів України найближчим часом повинні представити перший етап земельної реформи. Про це повідомили в прес-службі Кабміну за підсумками робочої зустрічі за участю народних депутатів, представників профільних Ради, керівників профільних асоціацій та об'єднань, експертів аграрного ринку, представників фермерських господарств та уряду.

"Сторони домовилися створити міжвідомчу робочу групу у складі уряду, народних депутатів, представників профільних аграрних асоціацій і експертів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, найближчим часом робоча група представить концепцію першого етапу земельної реформи на основі вже існуючих напрацювань уряду і з урахуванням думки всіх, хто має відношення до розвитку аграрного сектору України.

Крім того, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив підготувати проект постанови Уряду, який виключав би зловживання на ринку землі в даний момент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Володимира Гройсмана, що в уряді практично завершилися дискусії по проекту аграрної реформи.