ua en ru

Кабмін звільнив низку заступників міністра Кабміну України.

Кабмін України звільнив низку заступників міністра Кабміну України. Уряд скоротив одну посаду заступника міністра Кабінету міністрів України. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 402-р від 12 березня 2010 р.

Уряд також ввів посаду заступника міністра Кабінету міністрів України замість посади заступника міністра Кабінету міністрів України - начальника управління правового забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України.
У зв'язку з цим Кабмін України звільнив Івана Ратушняка з посади заступника міністра Кабміну у зв'язку із скороченням кількості посад заступників міністра та виходом на пенсію. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 403-р від 12 березня 2010 р.
Кабмін також звільнив Павла Кондика з посади заступника міністра Кабінету міністрів України - начальника Управління правового забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України у зв'язку з переходом на іншу роботу. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 404-р від 12 березня 2010 р.
Уряд прийняв відставку першого заступника міністра Кабміну Георгія Берадзе. Про це йдеться у розпорядженні № 405-р від 12 березня 2010 р.
Уряд звільнив Володимира Федорчука з посади заступника міністра Кабміну України за власним бажанням. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 406-р від 12 березня 2010 р.
В той же час, Кабмін прийняв відставку заступника міністра Кабміну України Володимира Павленка. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну України № 407-р від 12 березня 2010 р.
Кабмін також провів низку призначень. Зокрема, уряд призначив Костянтина Любченка першим заступником міністра Кабміну України. Про це йдеться у розпорядженні № 408-р від 12 березня 2010 р.
Заступником міністра Кабміну України призначено Володимира Сиротіна. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України від 12 березня 2010 р. № 409-р.