ua en ru

Кабмін завтра заслухає звіт про діяльність "Укравтодору" у 2011-2012 рр

Кабінет міністрів України на своєму завтрашньому засіданні заслухає звіт про результати діяльності Державного агентства автомобільних доріг України у 2011 - 2012 роках, а також звіт про результати діяльності Державної авіаційної служби України у 2011 - 2012 роках. Про це йдеться у порядку денному засідання, опублікованому на веб-сайті Кабміну.

Уряд також розгляне законопроекти: "Про внесення змін до деяких законів України у частині скасування вимог щодо необхідності обов'язкового надання паперових витягів, виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", "Про внесення змін до закону України "Про фізичну культуру і спорт", "Про внесення зміни до статті 28 закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" щодо отримання інформації співвласниками багатоквартирного будинку".

Крім того, Кабмін розгляне проекти президентських указів: "Про внесення змін до указу Президента України від 27 жовтня 2010 року № 979 (щодо призначення Хорошковського В. І. головою Української частини Комісії зі співпраці між Україною та Китайською Народною Республікою)", "Про оголошення природної акваторії Чорного моря ботанічним заказником загальнодержавного значення "Мале філофорне поле", "Про затвердження плану заходів, спрямованих на реалізацію у 2012 році положень Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки, затвердженої указом Президента України від 1 лютого 2012 року № 45".

Також будуть розглянуті проекти урядових постанов: "Про внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку цифрового телерадіомовлення", "Про утворення Ради з питань розвитку системи надання соціальних послуг", "Про затвердження складу Державної акредитаційної комісії", "Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для провадження міжнародної діяльності у галузі рибного господарства".