ua en ru

Кабмін завтра розгляне внесення змін до законів про національну безпеку

Кабінет міністрів України на своєму засіданні завтра, 6 березня, розгляне зміни до деяких законів з питань національної безпеки. Про це йдеться в порядку денному засідання Кабміну.

Крім внесення змін до законів про нацбезпеку, які будуть представлені міністром оборони Павлом Лебедєвим, Кабмін заслухає міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, який представить плановані зміни в закон "Про основи національної безпеки України" щодо кібернетичної безпеки України.

Також уряд заслухає передбачувані зміни в деякі закони України щодо служби у військовому резерві і питання затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у квітні - травні 2013 року.

Крім того, члени уряду завтра мають намір сформувати комісію з проведення реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту та затвердити загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки.

Буде заслухано питання про затвердження нового складу Координаційної ради з адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу, а також про виконання плану першочергових заходів щодо інтеграції України в ЄС на 2013 рік.

Кабмін також має намір внести зміни до деяких законодавчих актів України щодо правил паркування транспортних засобів та встановлення відповідальності за порушення правил паркування транспортних засобів та порядок обслуговування громадян залізничним транспортом. А також, внести зміни в закон "Про лікарські засоби", в статтю щодо держреєстрації лікарських засобів.