ua en ru

Кабмін завтра розгляне зміни до плану зобов'язань по договору Енергетичного співтовариства

Кабінет міністрів України завтра, 23 жовтня 2013 р., на своєму засіданні розгляне питання про внесення змін до плану виконання зобов'язань в рамках договору про заснування Енергетичного співтовариства. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.

Також уряд розгляне внесення зміни до порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на депозитних рахунках у банках; уточнить напрями використання державних капітальних видатків, та розгляне перерозподіл деяких видатків бюджетних призначень, передбачених у 2013 р. Міністерству фінансів України. Ці питання буде доповідати міністр фінансів України Юрій Колобов.

Також Кабмін розгляне питання про затвердження переліку спеціалізованих комерційних видань для цілей трансфертного ціноутворення , та про завершення реорганізації Агентства держмайна.

Крім того, уряд планує внести зміни до переліку центральних органів виконавчої влади, при яких утворюються як консультативно-дорадчі органи ради вітчизняних та іноземних інвесторів.

Крім того, буде розглянуте питання про затвердження порядку видачі дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах та про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Державному агентству лісових ресурсів на 2013 р.

Також уряд планує затвердити проект угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про міжрегіональне та прикордонне співробітництво між Україною та Білоруссю, а також внести зміни до розпорядження уряду № 1955 щодо оформлення змін до режиму ембарго стосовно Сомалі, запроваджених резолюцією Ради Безпеки ООН.