ua en ru

Кабмін завтра планує затвердити порядок виплати пенсії громадянам України в АР Крим та Севастополі

Кабінет міністрів України завтра, 2 липня 2014 р., на своєму засіданні планує затвердити порядок виплати пенсії громадянам України, які проживають на території АР Крим та м. Севастополя.

Кабінет міністрів України завтра, 2 липня 2014 р., на своєму засіданні планує затвердити порядок виплати пенсії громадянам України, які проживають на території АР Крим та м. Севастополя. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який оприлюднений на офіційному сайті Кабміну.

Крім того, завтра на засіданні міністри планують внести зміни до порядку реалізації нерухомого військового майна Збройних сил на аукціонах, порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та затвердити порядок фінансового забезпечення потреб національної оборони держави (Збройних сил) за рахунок благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення бойової, мобілізаційної готовності, боєздатності і функціонування Збройних сил.

Крім того, Кабмін планує затвердити фінансовий план державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" на 2014 р. Доповідати за даним питанням буде міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан.

Крім того, міністр юстиції Павло Петренко представить для затвердження урядом наступні документи: положення про Державну виконавчу службу України та проект указу Президента України "Про визнання такими, що втратили чинність, Указів Президента України від 6 квітня 2011 р. № 385 та від 30 березня 2012 р. № 229"; положення про Державну пенітенціарну службу України та проект указу Президента України "Про визнання таким, що втратив чинність, указу Президента України від 6 квітня 2011 р. № 394" та положення про Державну реєстраційну службу України та проект указу Президента України "Про визнання таким, що втратив чинність, указу Президента України від 6 квітня 2011 р. № 401", а також міністри внесуть зміни до порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій.

Також Кабмін завтра на своєму засідання планує розглянути проекти розпоряджень: про підписання протоколу про взаєморозуміння між Україною та ООН щодо надання ресурсів до складу місії ООН зі стабілізації у ДР Конго; про підписання протоколу № 11 до пеморандуму про взаєморозуміння між Україною та США щодо допомоги з правоохоронних питань від 9 грудня 2002 р.; та підписання угоди між Україною і Білоруссю про затвердження положення про демаркацію українсько-білоруського державного кордону.