ua en ru

Кабмін завтра планує затвердити єдиний держреєстр злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми

Кабінет міністрів України завтра, 18 квітня, на своєму засіданні, розгляне проект закону про внесення змін до статті 34 закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності". Доповідачем з цього питання виступить міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко. Про це йдеться в порядку денному Кабміну.

Крім того, Кабмін розгляне проекти постанови про затвердження переліку автомобільних доріг загального призначення державного використання. Проет постанови членам уряду представить віце-прем'єр міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Також на завтрашньому засіданні уряд розгляне проект постанови про затвердження положення про створення і функціонування єдиного державного реєстру злочинів торгівлі людьми. Доповідати буде міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Крім того, глава Київської міської державної адміністрації Олександр Попов представить проект постанови про погодження питання щодо вилучення та надання в оренду зі зміною цільового призначення земельної лісової ділянки.