ua en ru

Кабмін на засіданні розгляне план взаємодії з Microsoft

Кабмін на засіданні розгляне план взаємодії з Microsoft Фото: Володимир Гройсман доручив підготувати план взаємодії з Microsoft

Microsoft надасть підтримку у впровадженні різних програм

Кабінет міністрів України на засіданні уряду розгляне взаємодію з американською компанією Microsoft у використанні сучасних технологій для впровадження реформ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Повідомляється, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман обговорив з президентом Microsoft у Центральній і Східній Європі Дональдом Грентхемом можливості використання сучасних технологій у впровадженні реформ.

"Ми потребуємо технологічних рішень і вашої підтримки у впровадженні різних програм. Ми хочемо бути ефективними. Для цього нам потрібно активізувати всі сервіси, які ми надаємо, зробити їх доступними, зрозумілими, зручними, а також управління тими процесами, які є в нашому секторі", - зазначив Гройсман.

Крім того, він доручив голові Державного агентства з питань електронного урядування України Олександру Риженку спільно з представниками Microsoft сформувати план взаємодії, який буде розглянуто на засіданні уряду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії завели справу проти Microsoft.