ua en ru

Кабмін поклав на Мінрегіонбуд обов'язки з координації розроблення угод з регіонального розвитку

Кабінет міністрів України установив, що Міністерство регіонального розвитку та будівництва здійснює в межах своїх повноважень координацію розроблення угод щодо регіонального розвитку та державних цільових програм, спрямованих на розвиток окремих адміністративно-територіальних одиниць. Відповідна постанова від 9 червня 2010 р. №426 опублікована на офіційному сайті уряду.

Крім того, Кабмін змінив граничну чисельність працівників апарату центральних органів виконавчої влади і підпорядкованих їм територіальних органів та інших державних органів у позиції "Мінекономіки" з 1261 на 1238, у позиції "Мінрегіонбуд" з 379 на 402.

Уряд доручив Міністерству економіки, Міністерству регіонального розвитку та будівництва разом з Міністерством фінансів вирішити в установленому порядку питання щодо передачі частини бюджетних призначень, передбачених у державному бюджеті України на 2010 р. для забезпечення діяльності Міністерства економіки, Міністерству регіонального розвитку та будівництва у зв'язку з перерозподілом функцій.

Міністерству регіонального розвитку та будівництва разом із зацікавленими центральними органами виконавчої влади доручено подати у двомісячний строк пропозиції щодо приведення актів Кабінету міністрів України у відповідність з цією постановою та привести власні нормативно-правові акти у відповідність з цією постановою.