ua en ru

Кабмін звільнив голову Держслужби інтелектуальної власності Жарінову

Кабмін звільнив голову Держслужби інтелектуальної власності Жарінову Фото: Алла Жарінова

В.о. голови призначена начальник управління державного нагляду за дотриманням законодавства Антоніна Малиш

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 18 лютого затвердив розпорядження щодо звільнення Алли Жарінової з посади голови Державної служби інтелектуальної власності України (ДСІВ). Про це повідомила перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів, повідомляє прес-служба відомства.

"Нові кандидатури на посаду керівника Держслужби інтелектуальної власності буде запропоновано найближчим часом. Враховуючи, наскільки важливим і проблемним сьогодні є питання захисту інтелектуальної власності для України, і які надії ми покладаємо на розвиток інноваційних сфер економіки, вимоги до кандидатів надзвичайно високі", - повідомила Ковалів.

Як зазначається, в.о. голови призначена начальник управління державного нагляду за дотриманням законодавства у сфері ІВ ДСІВ Антоніна Малиш.

Повідомляється, що Алла Жарінова була призначена головою Державної служби інтелектуальної власності України розпорядженням Кабінету Міністрів №1074-р від 5 листопада 2014 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України звільнив першого заступника голови Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") Максима Бланка.