ua en ru

Уряд затвердив статут "Укрексімбанку" у новій редакції

Уряд затвердив статут "Укрексімбанку" у новій редакції Фото: уряд затвердив статут "Укрексімбанку" у новій редакції

Про це свідчить відповідна постанова

Кабінет міністрів України затвердив статут акціонерного товариства "Укрексімбанк" у новій редакції відповідно до вимог законодавства. Про це свідчить відповідна постанова уряду №235 від 30 березня 2016 року.

"Для забезпечення ефективності діяльності АТ "Укрексімбанк", реалізації рішення Кабінету Міністрів щодо подальшої капіталізації банку на суму понад 9,3 млрд грн. з метою підвищення його надійності та фінансової стійкості, а також з урахуванням змін до діючого законодавства Кабінет Міністрів України затвердив нову редакцію Статуту АТ "Укрексімбанк", - сказано в повідомленні прес-служби уряду.


Це рішення забезпечить дотримання АТ "Укрексімбанк" вимог законодавства та стабільну роботу державного банку, що є запорукою його подальшого розвитку і захисту інтересів його вкладників, а також підвищення обсягів кредитування економіки та підтримки експортної діяльності.

Нагадаємо, раніше Національний банк України (НБУ) визнав ПАТ "Приватбанк", ПАТ "Ощадбанк" і ПАТ "Укрексімбанк" системно важливими.