ua en ru

Кабмін затвердив угоду про культурну співпрацю України та Бразилії

Кабінет міністрів України на засіданні 13 листопада 2013 р. схвалив постанову "Про затвердження угоди про культурне співробітництво між Кабінетом міністрів України та урядом Федеративної Республіки Бразилія". Про це повідомила прес-служба Міністерства культури України.

Проект цієї постанови було розроблено Міністерством культури України з метою завершення внутрішньодержавних процедур набуття чинності зазначеної угоди.

Угода про культурне співробітництво між Кабінетом міністрів України та урядом Федеративної Республіки Бразилія була підписана 2 грудня 2009 р. в м. Києві. Досі не існувало двосторонніх міжнародних договорів у сфері культури між Україною та Федеративною Республікою Бразилія.

"Реалізація положень затвердженої угоди сприятиме поглибленню співпраці з Федеративною Республікою Бразилія в галузі культури, налагодженню взаємних контактів між культурними установами країн, створенню підґрунтя для популяризації української культури за кордоном та формуванню позитивного міжнародного іміджу України", - йдеться в повідомленні.