ua en ru

Кабмін затвердив проект будови тренувального комплексу у Феодосії вартістю 142,2 млн грн

Кабінет міністрів України затвердив проект будови тренувального комплексу у м. Феодосія по вул. Керченське шосе для підготовки національної збірної команди з футболу площею 4,2 тис. кв. м та загальною вартістю 142,2 млн грн. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 855-р від 30 жовтня 2013 р.

"Затвердити поданий Національним агентством з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу та реалізації інфраструктурних проектів проект "Тренувальний комплекс для підготовки національної збірної команди по вул. Керченське шосе у м. Феодосія", розроблений корпорацією "Альтіс-Холдинг" та рекомендований до затвердження державним підприємством "Укрдержбудекспертиза" Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства", - йдеться в документі.

Загальна площа ділянки під забудову складає 2 га, площа забудови - 4,2 тис. кв. м; тренувальний комплекс площею 8,1 тис. кв. м та тризірковий готель на 103 місця.

Загальна кошторисна вартість забудови становить 142 млн 296,1 тис. грн. У тому числі будівельно-монтажні роботи - 79 млн 990,6 тис. грн, придбання устатковання, меблів та інвентарю - 32 млн 756,8 тис. грн.

Тривалість будівництва за проектом - 22 місяці.