ua en ru

Кабмін затвердив порядок використання коштів для заходів, пов'язаних з модернізацією системи управління державними фінансами

Кабінет міністрів України затвердив порядок використання у 2010 р. коштів стабілізаційного фонду для здійснення заходів, пов'язаних з модернізацією системи управління державними фінансами відповідно до нормативних документів ЄС, міжнародних стандартів та досвіду, а також забезпечення використання грошових ресурсів з максимальною повнотою та ефективністю. Про це йдеться у постанові Кабміну № 940 від 12 жовтня 2010 р.

Бюджетні кошти виділяються на безповоротній основі та спрямовуються на будівництво серверних приміщень Міністерства фінансів, ГоловКРУ та Державного казначейства; придбання сучасних систем інженерного забезпечення з метою створення трансформаторних підстанцій для якісного електропостачання приміщень; додаткових систем для забезпечення автономного електропостачання з використанням стаціонарних дизель-генераторів; систем кондиціонування для серверних приміщень Мінфіну, ГоловКРУ та Державного казначейства.
Також кошти виділяються на прокладення додаткових телекомунікаційних каналів для забезпечення резервування системи передачі інформації та створення:
єдиної інформаційно-аналітичної системи обліку одержувачів державних соціальних виплат та запровадження соціальних електронних карток, системи електронного документообігу в фінансових та фіскальних органах, а також на легалізацію програмного забезпечення в органах державної влади Microsoft, Oracle та ін.