ua en ru

Кабмін затвердив плани природоохоронних заходів для 9 областей та Севастополя

За поданням Міністерства охорони навколишнього природного середовища України Кабінет міністрів України на засіданні 15 вересня 2010 р. затвердив Плани природоохоронних заходів на 2010 р. для дев'яти областей - Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Донецької, Волинської, Львівської, Миколаївської, Харківської, Черкаської та м. Севастополь. Про це повідомила прес-служба міністерства.

Плани визначають перелік заходів, на які будуть спрямовані кошти місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища у 2010 р.

Загальна сума коштів, які будуть виділені на реалізацію затверджених планів, становить 821 млн 903 тис. грн. При цьому, за даними Держказначейства, станом на 01.09.2010 р. від збору за забруднення до місцевих фондів вже надійшло 692 млн 263 тис. грн.

Плани Одеської та Херсонської областей, АР Крим направлено на доопрацювання через невідповідність зазначених у планах заходів вимогам постанови Кабміну №1147 "Про перелік заходів, що належать до природоохоронних". План природоохоронних заходів по м. Київ надано не було.