ua en ru

Кабмін затвердив план відбудови Донбасу

Кабінет міністрів України сьогодні, 16 жовтня, затвердив план заходів з організації проведення відновлювальних робіт пошкоджених (зруйнованих) об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури, житлового фонду та систем життєзабезпечення на території Донецької та Луганської областей.

Кабінет міністрів України сьогодні, 16 жовтня, затвердив план заходів з організації проведення відновлювальних робіт пошкоджених (зруйнованих) об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури, житлового фонду та систем життєзабезпечення на території Донецької та Луганської областей. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, передає прес-служба відомства.

Зокрема, за словами Гройсмана, планом передбачено розроблення та прийняття актів уряду, необхідних для оперативного вирішення питань відновлення життєдіяльності Донбасу; заходи з обстеження, проектування, визначення пошкоджених об'єктів, що потребують першочергового фінансування, можливості спрощення процедур затвердження проектної документації та виконання відновлювальних робіт на автодорогах та ін.

Нагадаємо, 14 жовтня Кабінет міністрів України звільнив Андрія Ніколаєнка з посади голови Державного агентства з питань відновлення Донбасу.