ua en ru

Уряд затвердив імплементацій ну угоду з НАТО щодо співробітництва у сфері медреабілітації

Уряд затвердив імплементацій ну угоду з НАТО щодо співробітництва у сфері медреабілітації Фото: Кабінет міністрів України

На сайті Кабміну опублікована відповідна постанова

Кабінет міністрів України затвердив Імплементаційну угоду з організацією НАТО щодо співпраці у сфері медичної реабілітації. Про це свідчить відповідна постанова уряду № 49 від 3 лютого 2016 року.

Угода була вчинена 21 вересня 2015 р. у м. Києві.

"Реалізація Імплементаційної угоди забезпечить виконання проектів НАТО з медичної реабілітації, які передбачають, зокрема, надання послуг із професійної, фізичної та психологічної реабілітації, постачання обладнання до відповідних реабілітаційних відділень медичних закладів охорони здоров'я, сприяння у передачі технологій та передового досвіду відповідним державним та казенним протезним підприємствам і науково-дослідним інститутам", - передає прес-служба Кабміну.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України видав розпорядження № 950-р "Про підписання Імплементаційної угоди між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з підтримки і постачання, по реалізації співробітництва в сфері медичної реабілітації" від 21 вересня 2015 року.