ua en ru

Кабмін затвердив держзамовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів у 2014 році

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, що встановлює обсяги державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів.

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, що встановлює обсяги державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Як повідомляється, затверджений урядом загальний обсяг прийомів на підготовку фахівців, наукових і науково-педагогічних кадрів у 2014 році передбачається в кількості 310,7 тис. осіб, у тому числі за денною формою навчання - 260,4 тис. осіб.

Загальні обсяги прийому на підготовку фахівців, наукових і науково-педагогічних кадрів у 2015 році затверджений у кількості 306,9 тис. осіб, у тому числі за денною формою навчання - 253,8 тис. осіб, у 2016 році - у кількості 308,8 тис. осіб, у тому числі за денною формою навчання - 254,2 тис. осіб.

У Кабміні повідомили, що реалізація держзамовлення буде здійснюватися виходячи з бюджетних асигнувань, затверджених головним розпорядником бюджетних коштів, Законом України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" на відповідні цілі.