ua en ru

Кабмін затвердив фінплан "Украероруху"

Кабмін затвердив фінплан "Украероруху" Фото: "Украерорух"

У 2015 р. "Украерорух" повинен направляти капітальні видатки тільки на інженерію і програмне забезпечення для посилення безпеки польотів

Кабінет міністрів України прийняв розпорядження "Про затвердження фінансового плану Державного підприємства обслуговування повітряного руху України на 2015 рік". Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Валерій Вощевський, передає прес-служби Кабміну.

"За результатами розгляду фінплану, уряд висунуло вимогу до ДП "Украерорух" не здійснювати в поточному році витрати на ремонт будівель та закупівлю меблів, а капітальні витрати направити виключно на інженерію і програмне забезпечення для посилення безпеки польотів через територію України", - йдеться в повідомленні

Крім того, для зменшення витрат, прийнято рішення передати Державний авіаційний медичний центр цивільної авіації в розпорядження Міністерства оборони України. також передбачено скорочення адміністративних працівників підприємства.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив фінансовий план міжнародного аеропорту "Бориспіль" з очікуваним прибутком у 167 млн грн.