ua en ru

Кабмін затвердив фінансовий план "Турбоатома" на 2018 рік

Кабмін затвердив фінансовий план "Турбоатома" на 2018 рік Фото: Кабмін затвердив фінплан "Турбоатома" на 2018 рік

Підприємство готують до приватизації

Кабінет міністрів затвердив фінансовий план ДП "Турбоатом" на 2018 рік. Таке рішення прийнято на засіданні уряду в середу, 6 грудня, передає кореспондент РБК-Україна.

Згідно з документом, підприємство планує отримати від реалізації продукції понад 2,5 млрд гривень чистого доходу, що перевищує плановий показник 2017 року на 9%.

Інші операційні доходи заплановані в сумі трохи більше 18,4 млн гривень, що незначно перевищує заплановані суми на 2017 рік.

Від розміщення вільних оборотних коштів на короткострокових депозитних валютних рахунках планується отримати близько 77 млн гривень.

Всього в майбутньому році "Турбоатом" має намір отримати від своєї діяльності понад 2,6 млрд доходів.

Особливої уваги заслуговує витратна частина фінплану. Зокрема, на оплату послуг адвоката, який буде представляти інтереси підприємства у судових інстанціях планується витратити 1 млн гривень.

Крім того, "Турбоатом" має намір направити 50 млн гривень на технічне переоснащення своїх структурних підрозділів м модернізацію обладнання.

Заплановані податкові виплати в майбутньому році становлять близько 719 млн гривень.

Нагадаємо, раніше профільний комітет Кабінету міністрів погодив фінансовий план державного підприємства "Турбоатом" на 2018 рік.