ua en ru

Кабмін може зменшити ліцензійний збір для громадських ТРК на 99%

Кабмін може зменшити ліцензійний збір для громадських ТРК на 99% Фото: Кабмін може зменшити ліцензійний збір для громадських телерадіоорганізацій на 99%

Наступне громадське обговорення проекту Постанови відбудеться 12 серпня

Громадська рада при Держкомтелерадіо схвалила на засіданні у вівторок, 4 серпня, в Києві зменшення ліцензійного збору для громадських телерадіоорганізацій на 99%, передає кореспондент РБК-Україна.

Відповідні зміни передбачені в урядовому проекті Постанови "Про внесення змін до пункту 8 Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дублікату ліцензії на мовлення, ліцензіі провайдера програмної послуги".

Наступне громадське обговорення проекту Постанови відбудеться 12 серпня, після чого проект буде повторно винесений на розгляд Кабміну.

Норму про зменшення ліцензійного збору на супутникове мовлення і кабельне мовлення у багатоканальних кабельних телемережах для громадських телерадіоорганізацій на 99% Держкомтелерадіо запропонувало у відповідь на звернення " Громадського телебачення" ще 5 лютого 2015 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держкомтелерадіо просить ДФС заборонити ввезення в Україну книг "антиукраїнського змісту".