ua en ru

Кабмін створить робочу групу для повернення "Укртелекому" у держвласність

Кабмін створить робочу групу для повернення "Укртелекому" у держвласність Фото: для повернення "Укртелекому" в держвласність створять робочу групу (google.com.ua maps)

Ініціювала створення групи НКЦПФР

Кабінет міністрів України має намір створити міжвідомчу робочу групу з питань координації дій щодо повернення пакета акцій ПАТ "Укртелеком" у державну власність. Про це говориться у повідомленні Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Як повідомляється НКЦПФР на своєму засіданні сьогодні, 8 лютого, погодила відповідний проект постанови уряду.

"НКЦПФР погодила проекту постанови Кабміну "Про утворення міжвідомчої робочої групи з питань координації дій щодо повернення пакета акцій ПАТ "Укртелеком" у державну власність та подальшого забезпечення стабільної господарської діяльності суспільства", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією голови Фонду державного майна Віталія Трубарова, розгляд касаційної скарги у справі компанії "Укртелеком" заплановано на 20 лютого цього року.

Згідно з рішенням суду, договір купівлі-продажу 92,791% акцій ПАТ "Укртелеком", укладений між фондом та ТОВ "ЕСУ" (належить українському бізнесменові Рінату Ахметову) розірваний, а на акції компанії накладено арешт.