ua en ru

Кабмін сьогодні затвердить звіт про спільний з МБРР проект з енергоефективності

Кабмін сьогодні затвердить звіт про спільний з МБРР проект з енергоефективності Фото: засідання Кабміну kmu.gov.ua)

Кабмін також припинить дію деяких рішень, прийнятих міністрами країн СНД

Кабінет міністрів України сьогодні, 30 серпня 2017 року, в ході засідання схвалить остаточний звіт за результатами реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту з енергоефективності. Відповідний порядок денний засідання опубліковано на сайті уряду.

Також уряд сьогодні розгляне зміни до законів щодо інвентаризації та обліку держмайна на тимчасово окупованій території, скасування деяких рішень ради прем'єр-міністрів країн СНД на території України. Крім того, Кабмін має намір внести зміни до Правил дорожнього руху, а також в деякі постанови про оплату праці працівників прокуратури.

Згідно порядку денного, на засіданні розглянуть також внесення змін у Порядок здійснення габаритно-вагового контролю та справляння плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування транспортних засобів, вагові та/або габаритні параметри яких перевищують нормативні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін дозволив вводити нові іпотечні програми в Україні. Зокрема, в країні тепер можуть ввести програми забезпечення житлом на умовах фінансового лізингу.