ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання про внесення змін до переліку підприємств, які мають стратегічне значення для держави.

Кабмін України сьогодні, 19 травня, на своєму засіданні розгляне проект постанови про внесення змін до переліку підприємств, які мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду. Доповідатиме з цього питання міністр економіки Василь Цушко.
Також уряд розгляне проект постанови про передачу Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення до сфери управління Державного комітету телебачення та радіомовлення.
Крім того, уряд розгляне, зокрема проекти розпоряджень про затвердження плану першочергових заходів щодо інтеграції України до Європейського Союзу на 2010 р.; про затвердження нового складу робочої групи з підготовки проекту Податкового кодексу України.
Крім того, на засіданні уряду будуть розглянуті законопроекти про внесення змін до статті 43 закону України про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом; про внесення змін до Цивільного кодексу України; про збір та облік єдиного соціального внеску та ін.