ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання ратифікації угоди з Азербайжданом щодо транспортування нафти територією України

Кабінет міністрів України сьогодні, 5 жовтня, розгляне на своєму засіданні питання про ратифікацію угоди між Україною та Азербайжданом стосовно транспортування нафти територією України та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України. Доповідатиме по цьому питанню міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко. Про це сказано в порядку денному засідання уряду.
Крім того, уряд розгляне ряд питань про зняття застереження України до концепції подальшого розвитку СНД, про підписання угоди між урядами України та Китаю про надання комп'ютерного обладнання для МЗС України, про угоду між Кабінетом міністрів України та урядом республіки Словенія про співробітництво в боротьбі зі злочинністю, про схвалення проекту угоди між Україною, Молдавією та Європейською комісією з продовження дії мандату місії Європейської комісії з питань українсько-молдавського кордону, про підписання конвенції між Україною та Мексикою про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та майно.
Уряд також розгляне питання про внесення змін до законодавства України щодо приведення у відповідність із законами України "Про інформацію" та "Про доступ до публічної інформації", про внесення змін до постанови Кабміну щодо державної цільової економічної програми розвитку внутрішнього ринку на період до 2012 р., про внесення змін до порядку провадження органами опіки та піклування захисту прав дитини. Кабіном буде розглянуто також проект розпорядження про проведення першого всеукраїнського загального сільськогосподарського перепису.