ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання модернізації Пенсійного фонду

Кабмін сьогодні розгляне питання модернізації Пенсійного фонду Фото: Володимир Гройсман

Також розглядатиметься проект розпорядження Кабміну про погодження відчуження майна ПАТ "Укртранснафтаˮ

Кабінет міністрів України сьогодні, 14 вересня 2016 року, розгляне проект розпорядження уряду "Про схвалення Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Крім того, Кабмін розглядатиме питання призначення стипендій, затвердження складу Ідентифікаційного комітету з питань науки, внесення змін до положення про дипломатичний паспорт України.

Також уряд розгляне проект указу президента щодо внесення змін до положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України.

До розгляду також пропонуються постанови Кабміну щодо оплати праці, зокрема, поліцейських та працівників центрів по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.

Кабмін також розгляне питання щодо внесення змін до Правил дорожнього руху, а також ліквідації Науково-дослідного інституту Державної прикордонної служби.

До порядку денного засідання уряду також внесено питання затвердження угоди про співробітництво в галузі промисловості між Україною та Туркменістаном, а також підписання угоди з Китайською Народною Республікою про надання Міністерству охорони здоров’я України обладнання для оснащення бригад швидкої допомоги.

Також Кабмін планує розглянути питання створення Ради у справах осіб з інвалідністю, внесення змін до положення про Аграрний фонд, перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству охорони здоров’я на 2016 рік.

Також розглядатиметься проект розпорядження Кабміну про погодження відчуження майна ПАТ "Укртранснафтаˮ, затвердження проекту "Реконструкція морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів державного підприємства "Морський торговельний порт "Южнийˮ(коригування)ˮ, а також затвердження робочого проекту "Будівництво першого і другого колін та нової частини третього коліна морського підхідного каналу порту "Южнийˮ (коригування)ˮ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України на засіданні 14 вересня не планує розглядати проект державного бюджету на 2017 рік.