ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання бюджета ПФ на 2012 р

Кабінет міністрів України на засіданні 8 лютого розгляне проект урядової постанови про бюджет Пенсійного фонду (ПФ) України на 2012 рік. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.

Крім того, на засіданні будуть розглянуті законопроекти про внесення змін до статті 2 закону України "Про правовий режим майна у Збройних силах України", до статті 34 закону України "Про дорожній рух" та до закону України "Про регулювання товарообмінних (бартерних) операцій у галузі зовнішньоекономічної діяльності".

Також в порядку денному засідання уряду значаться проекти постанов Кабінету міністрів України "Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі", "Про затвердження порядку визначення класу професійного ризику виробництва за видами економічної діяльності" та щодо порядку використання коштів держбюджету для фінансової підтримки міжнародного позитивного іміджу України та здійснення заходів щодо підтримки зв'язків з українцями, які проживають за межами України.

Будуть також розглянуті проекти розпоряджень Кабміну "Про затвердження плану заходів щодо реалізації стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року", про затвердження фінансових планів ВАТ "Одеський припортовий завод" та ДП "Дельта-лоцман" на 2012 рік.