ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне внесення змін до Податкового та Митного кодексів

Кабмін сьогодні розгляне внесення змін до Податкового та Митного кодексів Фото: будівля Кабміну

Уряд може затвердити обсяги формування державного інтервенційного фонду у 2015-2016 маркетинговому періоді

Кабінет міністрів України сьогодні, 13 жовтня, в ході засідання членів уряду розгляне внесення змін у Податковий і Митний кодекси. Про це йдеться в порядку денному, оприлюдненому на сайті Кабміну.

Згідно з порядком денним засідання уряду Кабмін розгляне зміни до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування ПДВ операцій з ввезення на митну територію України товарів фізичними особами у ручній поклажі та/або у супроводжуваному багажі. Також у порядку денному значиться внесення змін до Митного кодексу щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення.Крім того, члени уряду розглянуть проект постанови Кабміну про затвердження обсягів формування державного інтервенційного фонду у 2015/16 маркетинговому періоді та про затвердження фінансового плану державного підприємства "Морський торговельний порт "Южний" на 2015 р.

У Кабміні також сьогодні можуть схвалити план першочергових заходів щодо облаштування кордону вздовж берегової лінії та забезпечення охорони територіального моря України в межах Донецької, Запорізької, Херсонської і Миколаївської областей.

Нагадаємо, Кабмін продовжив приватизацію держоб'єктів на 2016 р.