ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне зміни до держпрограми підтримки с/г України

Кабінет міністрів України сьогодні, 23 лютого 2011 р., розгляне питання про внесення змін до ст. 17 Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України". Доповідатиме з цього приводу перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Вадим Копилов. Про це йде мова у порядку денному, розміщеному на офіційному сайті Кабміну.
Окрім цього, Кабмін розгляне зміни до ст. 9 Закону України "Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживанню ними". Доповідатиме з цього питання міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.
Також, буде розглянуто питання про затвердження положення про проходження громадянами України служби у військовому резерві Збройних Сил України. Доповідатиме міністр оборони Михайло Єжель.
Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко доповідатиме про внесення змін до п. 13 порядку призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми.
Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми на 2008-2012 рр. доповідатиме голова Державного космічного агентства Юрій Алексєєв.
В тому числі, Кабмін розгляне затвердження переліку виробників спирту етилового денатурованого (спирту технічного) та щорічних квот на відвантаження такого спирту для потреб підприємств, що виробляють продукти органічного синтезу. Доповідатиме міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.