ua en ru

Кабмін з 1 липня затвердив порядок призначення компенсації населенню компослуг

Кабінет міністрів України затвердив порядок призначення компенсації комунальних послуг населенню, який набирає чинності з 1 липня 2014 р

Кабінет міністрів України затвердив порядок призначення компенсації комунальних послуг населенню, який набирає чинності з 1 липня 2014 р. Про це йдеться в постанові уряду від 5 квітня 2014 р. № 83.

"Затвердити порядок призначення та надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги, що додається. Установити, що фінансування витрат, пов'язаних з наданням населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги..., здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати", - йдеться в документі.

Згідно з постановою, Мінсоцполітики доручено забезпечити моніторинг надання компенсації та розробити програмне забезпечення для надання компенсації.