ua en ru

Кабмін розгляне проект постанови про внесення змін до правил перетинання державного кордону громадянами України

Кабмін сьогодні на засіданні розгляне проекти законів про внесення змін до Закону України «Про соціальну адаптацію осіб, які відбували покарання у вигляді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк» та про внесення змін до деяких законів України щодо виконання військового обов'язку. Про це йдеться в порядку денному уряду.

Уряд також розгляне проект указу про визнання таким, що втратив чинність, Указу Президента України від 9 листопада 2000 р. № 1212 (щодо комплексної програми підготовки державних службовців).

Крім того, Кабмін розгляне проекти постанов про порядок визначення країн (територій), що не виконують чи неналежним чином виконують рекомендації міжнародних, міжурядових організацій, що здійснюють діяльність у сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням терроризму; про затвердження порядку надання державними органами на запит суб'єкта первинного фінансового моніторингу інформації про ідентифікацію клієнта; про затвердження порядку надання органами державної влади інформації про фінансові операції до Державного комітету фінансового моніторингу; про затвердження порядку подання суб'єктами господарювання, підприємствами, установами, організаціями, що не є суб'єктами первинного фінансового моніторингу, інформації на запит Державного комітету фінансового моніторингу; про внесення змін до постанови від 21 жовтня 2009 р. № 1160 (щодо врегулювання питань, пов'язаних з грошовим забезпеченням військовослужбовців та оплати праці працівників Київського військового ліцею імені Івана Богуна і Севастопольського військово-морського ліцею); про затвердження порядку організації і проведення Школою вищого корпусу державної служби тренінгів для державних службовців першої - другої категорії; про визнання такими, що втратили чинність, пунктів 2-10 постанови від 25 листопада 2009 р. № 1241 (щодо врегулювання питань, пов'язаних з розрахунками за природний газ); про внесення змін до правил перетинання державного кордону громадянами України.