ua en ru

Кабмін розгляне транспортну стратегію до 2020 р., що дасть змогу підвищити рівень безпеки поїздок громадян та швидкість руху, - М.Азаров

Кабінет міністрів України на своєму засіданні розгляне транспортну стратегію країни до 2020 р., що дасть змогу підвищити рівень безпеки поїздок громадян та швидкість руху. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив під час засідання уряду, повідомляє прес-служба Кабміну.
Голова уряду наголосив, що на сьогодні "гостро стоїть питання модернізації транспортної сфери країни, оскільки рівень зносу рухомого складу досяг критичної межі, внутрішні резерви галузі практично вичерпані і ми хронічно відстали від рівня розвинених країн". З метою кардинального виправлення ситуації, як зазначив М.Азаров, уряд розгляне транспортну стратегію країни до 2020 р.
"Реалізація стратегії дасть можливість підвищити якість, доступність, рівень комфортності та безпеки поїздок громадян, збільшить пропускну спроможність, підвищить швидкість руху", - наголосив прем'єр-міністр та додав, що у межах міжнародних транспортних коридорів планується зменшити енергоємність транспорту та оновити рухомий склад.