ua en ru

Кабмін розгляне проект закону про нарахування пені за несвоєчасну сплату за ЖКП

Кабінет міністрів України сьогодні на своєму засіданні планує розглянути проект закону "Про внесення зміни до статті 32 закону України" Про житлово-комунальні послуги "про нарахування пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги". Про це йдеться в порядку денному засідання, яка опублікована на офіційному сайті Кабміну.

Крім того, уряд має намір розглянути проект закону щодо внесення змін до правил паркування транспортних засобів та встановлення відповідальності за порушення правил паркування транспортних засобів.

Також міністри розглянуть Загальнодержавну програму розвитку та реконструкції систем централізованого водовідведення населених пунктів України на період до 2020 року та внесення змін до Порядку відчуження об'єктів державної власності.

Планується також розглянути проект постанови Кабміну "Про повноваження генерального конструктора із створення і модернізації вертолітної техніки" і план організації виконання закон про розширення повноважень омбудсмена в частині національного превентивного механізму.