ua en ru

Кабмін розгляне деякі питання діяльності "Нафтогазу" в 2013 р

Кабінет міністрів України сьогодні, 26 червня, планує розглянути деякі питання діяльності НАК "Нафтогаз України" в 2013 р. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.

Крім того, буде розглянуто питання підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2013/14 року.

На засіданні також планується розглянути питання про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Апарату Верховної Ради України на 2013 рік, Державному агентству автомобільних доріг на 2013 рік, Міністерству фінансів на 2013 рік і Міністерству внутрішніх справ на 2013 рік.

Кабмін має намір розглянути питання пов'язані із створенням Державного університету телекомунікацій та освіти Дніпропетровського державного економічного університету.

Крім того, Кабмін розгляне зміни до деяких законів України щодо розміщення зовнішньої реклами на автомобільних дорогах загального користування, а також вулицях і дорогах міст та інших населених пунктів.

Буде також розглянуто проект постанови Кабміну про розмір і порядок виплати грошової компенсації військовослужбовцям Збройних Сил за піднайом (найом) ними жилих приміщень