ua en ru

Кабмін продовжив на 2014 р. надання субвенції на часткове відшкодування відсотків за кредитами для оновлення парку автобусів у 4 містах

Кабінет міністрів України продовжив на 2014 р. надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для оновлення парку автобусів та тролейбусів у Києві, Донецьку, Харкові та Львові.

Кабінет міністрів України продовжив на 2014 р. надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для оновлення парку автобусів та тролейбусів у Києві, Донецьку, Харкові та Львові. Про це йдеться у постанові уряду № 126 від 30 квітня 2014 р.

Так, згідно з постановою, Кабмін вніс зміни в постанову Кабінету міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 70 "Про затвердження порядку та умов надання у 2013 р. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для оновлення парку автобусів та тролейбусів у містах проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу", продовживши строк дії порядку на 2014 р.