ua en ru

Кабмін надав "Укртранснафті" дозвіл на землевідведення для будівництва нафтопроводу "Броди - Держкордон"

Кабмін надав "Укртранснафті" дозвіл на землевідведення для будівництва нафтопроводу "Броди - Держкордон" Фото: Кабінет міністрів України

Про це свідчить розпорядження уряду

Кабінет міністрів України надав ПАТ "Укртранснафта" дозвіл на землевідведення 4,3 га для будівництва нафтопроводу "Броди - Держкордон" в Львівській області. Про це йдеться в урядовому розпорядженні №112-р від 20 січня 2016 року.

"Надати дозвіл публічному акціонерному товариству "Укртранснафта"на розробку з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 4,26 гектара (землі державної власності лісового фонду (ліси), що знаходяться в постійному користуванні державного підприємства "Сколівське лісове господарство", розташованих на території Стрийського району Львівської області", - йдеться в розпорядженні.

Разом з тим наголошується, що 4,2137 га даної ділянки буде надано суспільству в оренду терміном на 1 рік для будівництва державного об'єкта нафтопровід "Одеса-Броди - Держкордон" та 0,0463 га - для постійного користування.

"Публічному акціонерному товариству" Укртранснафта "передбачити відповідно до законодавства в даному проекті землеустрою розрахунок втрат лісогосподарського виробництва та збитків, які будуть завдані землекористувачу в результаті вилучення земельних ділянок", - наголошується в розпорядженні.

Нагадаємо, раніше Апеляційний господарський суд Києва визнав недійсним договір між НПК "Галичина" і ПАТ "Укртранснафта" про оренду резервуарів для зберігання технологічної нафти.