ua en ru

Кабмін пропонує внести зміни до 2 кодексів у зв'язку з законом про електронні довірчі послуги

Кабмін пропонує внести зміни до 2 кодексів у зв'язку з законом про електронні довірчі послуги Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Наразі тексти законопроектів відсутні на сайті парламенту

Кабінет міністрів України пропонує Верховній раді України внести зміни до одного закону та двох кодексів у зв'язку з прийняттям закону "Про електронні довірчі послуги". Відповідні проекти були внесені у парламент 17 травня 2018 року.

Зокрема, у Раді зареєстровані законопроекти №8371 "Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з прийняттям закону "Про електронні довірчі послуги", №8372 "Про внесення змін до Митного кодексу у зв'язку з прийняттям закону "Про електронні довірчі послуги" та №8373 "Про внесення зміни до закону "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям закону "Про електронні довірчі послуги".

Наразі тексти документів відсутні на сайті парламенту. Останній етап проходження усіх законопроектів - передані на розгляд керівництву.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року президент України Петро Порошенко підписав закон "Про електронні довірчих послуги". Закон спрямований на реформування національної нормативної бази в сфері електронного цифрового підпису шляхом імплементації законодавства Європейського союзу, розвиток єдиного простору довіри на основі системи електронних довірчих послуг.