ua en ru

Кабмін доручив розробити річний план з погашення заборгованості за спожитий газ перед "Нафтогазом"

Кабінет міністрів України доручив міжвідомчій робочій групі зі стягнення дебіторської заборгованості перед "Нафтогазом" до 1 вересня 2014 р. затвердити річний план погашення заборгованості за спожитий природній газ.

Кабінет міністрів України доручив міжвідомчій робочій групі зі стягнення дебіторської заборгованості перед "Нафтогазом" до 1 вересня 2014 р. затвердити річний план погашення заборгованості за спожитий природній газ. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 786-р від 20 серпня 2014 р.

"До 1 вересня 2014 р. розробити план заходів із скорочення обсягу дебіторської заборгованості перед НАК "Нафтогаз України" за спожитий природний газ та затвердити помісячний план погашення заборгованості на вересень 2014 р. - грудень 2015 р. встановивши планові показники за групами споживачів", - йдеться у документі.

Крім того уряд доручив робочій групі розробити та подати Кабінетові міністрів України пропозиції щодо внесення необхідних змін до законодавчих актів про усунення перешкод в роботі із стягнення дебіторської заборгованості та про забезпечення повноцінного функціонування обов'язкових розподільчих рахунків у секторі централізованого теплопостачання.

Нагадаємо, цією ж постановою Кабмін створив міжвідомчу робочу групу зі стягнення дебіторської заборгованості перед "Нафтогазом" на чолі з міністром енергетики та вугільної промисловості Україні Юрієм Проданом.