ua en ru

Кабмін доручив підготувати план заходів з демаркації кордону з РФ

Кабмін доручив підготувати план заходів з демаркації кордону з РФ Фото: Арсеній Яценюк

Кабмін затвердив розпорядження № 443-р

Кабінет міністрів доручив Міністерству закордонних справ разом з Державним агентством лісових ресурсів, Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру підготувати план заходів з демаркації кордону з Росією. Розпорядження від 14 травня 2015 р. № 443-р "Про позначення українсько-російського державного кордону на місцевості" оприлюднено на сайті уряду.

"Міністерству закордонних справ разом з Державним агентством лісових ресурсів, Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру подати в 10-денний термін на затвердження Кабінету Міністрів України підготовлені делегацією узгоджені проекти плану заходів з позначення державного кордону на місцевості та кошторису на його виконання", - йдеться в документі.

Відповідальним органам Кабмін доручив забезпечити фінансування заходів з позначення державного кордону в межах видатків, передбачених для них у державному бюджеті України на 2015 рік.

Нагадаємо, в листопаді 2014 року Кабінет міністрів України схвалив проект указу Президента Петра Порошенка про односторонньої демаркації кордону з Росією.