ua en ru

Кабмін поручив комісії з розслідування ДТП у Дніпропетровській обл. подати звіт до 8 листопада

Кабінет міністрів України утворив урядову комісію з розслідування причин дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в м. Марганець Дніпропетровської області та доручив подати звіт до 8 листопада 2010 р. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 12 жовтня 2010 р. №1951-р.

Комісія утворена для розслідування причин дорожньо-транспортної пригоди та надання допомоги постраждалим і членам сімей загиблих.
До 8 листопада 2010 р. комісія повинна подати Кабінетові міністрів звіт про результати причин дорожньо-транспортної пригоди і заходи, вжиті для ліквідації її наслідків та надання допомоги.
Головою комісії призначений перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, заступником голови комісії - перший заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.
До складу комісії також увійшли заступник міністра праці та соціальної політики Костянтин Ващенко, директор департаменту Мінтрансзв'язку Юрій Гержод, голова Державтотрансадміністрації Сергій Доброход, перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації В'ячеслав Задорожний, перший заступник міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко, генеральний директор "Укрзалізниці" Михайло Костюк та ін.
Голові комісії надано право вносити у разі потреби зміни до її складу, залучати до роботи в установленому порядку працівників центральних і місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками), а також одержувати необхідні документи і матеріали.
Нагадаємо, 12 жовтня в м. Марганець Дніпропетровської області сталося зіткнення на залізничному переїзді автобуса з локомотивом. За даними МНС України, 43 особи загинуло, 10 госпіталізовано, з яких семеро постраждалих перевезено в лікарню Дніпропетровська, ще троє постраждалих - нетранспортабельні і залишаються в реанімаційному відділенні Марганської лікарні.